Voorkom plaagdieren door de juiste controle

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging. En de hygiënecode schrijft voor dat er controle moet plaats vinden waar voedsel wordt bereid en/of verkocht wordt. En wat is dan makkelijker om dit compleet in uw HACCP-registratie App te gebruiken. Muizenval bestrijdt ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht geeft in onze App én overlast bestrijd.

Hoe werkt het?

Door gebruik te maken van onze muizen- rattenvallen uit onze shop. Heeft u een val met een bepaalde slimme techniek. Deze techniek laat u zien of u de val heeft opgespannen met een melding in het dashbord. En als er vangst is of als de val wel dicht is maar geen vangst geeft het een melding op uw mobiel of e-mail.Het systeem geeft 24/7 op een virtuele kaart inzichtelijk de actuele status van de val(len) weer, maar ook historische data is inzichtelijk. Het voordeel is dat iedere val zichzelf meldt wanneer controle is vereist. Onnodige rondgang behoort daarmee tot het verleden.

Onze oplossing

Hygiënecode Online is ons digitale monitoringsplatform. Beschikbaar als portal en app. Onze apps zijn er voor Iphone IOS en Android. Het digitale monitoringsplatform is vrij in te richten, zodat het optimaal aansluit op uw bedrijfsvoering. Routinecontroles worden onnodig, want Hygiënecode Online laat u in 1 oogopslag zien wat er speelt, per locatie.


Werken met Hygiënecode Online is veel efficiënter dan het werken met de traditionele systemen.

Door te werken met onze oplossing:

  • Wordt de vangst direct gedetecteerd
  • Voldoet u aan dewettelijke eisen en de hygiënecode en het past binnen de HACCP richtlijnen
  • Bieden reportages inzicht in wat u heeft gedaan op het gebied van preventie, monitoring en bestrijding
  • Bespaard u op tijdwinst door het vermijden van onnodige klantbezoeken en inspecties voor vallen die geen vangst hebben
  • Kunt u meer tijd besteden aan het uitbreiden van uw klantenbestand
  • Werkt u ook nog eens duurzaam en gifvrij.