HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

Temperatuurbewaking voor onderweg

Bij HACCP Oplossing streven we ernaar om onze gebruikers de meest geavanceerde tools te bieden voor het beheren van hun voedselverwerkingsprocessen. Daarom introduceren we met trots onze nieuwste functie: Temperatuurbewaking voor Onderweg!

Altijd en Overal de Temperatuur Onder Controle

Als bedrijf dat voedsel verwerkt, begrijpt u hoe cruciaal het is om de temperatuur van uw koelingen nauwlettend in de gaten te houden. Met onze Temperatuurbewakingsfunctie kon u dit al gemakkelijk doen vanaf elk apparaat, waar u ook bent. Maar we gaan nog een stap verder.


Innovatieve Oplossing voor Bezorgvoertuigen

Voor bedrijven die voedsel onderweg bezorgen, introduceren we nu een speciale ontvanger die naadloos integreert met onze app Hygienecode Online. Plaats de ontvanger in uw bezorgbus of ander transportmiddel en monitor in real-time de temperatuur van uw voedsel tijdens het transport.

Hoe Werkt Het?

  1. Ontvanger en Sensor: Plaats de ontvanger in uw bezorgvoertuig en koppel deze met de speciale temperatuursensor.

  2. Altijd Up-to-Date: Ontvang real-time temperatuurupdates direct op uw HygiëneCode Online-app, waar u ook bent.

  3. Veiligheid Eerst: Blijf voldoen aan de HACCP-normen en waarborg de kwaliteit en veiligheid van uw producten, zelfs tijdens het transport.

Waarom Kiezen Voor Onze Nieuwe Functie?

  • Efficiëntie: Bespaar tijd en moeite met een geïntegreerde oplossing voor temperatuurbewaking, zowel in uw faciliteit als tijdens het transport.

  • Compliance: Voldoe aan de strengste hygiënenormen en voedselveiligheidsvoorschriften met de nieuwste technologie.

  • Gemoedsrust: Monitor uw voedselkwaliteit onderweg en handel proactief bij eventuele temperatuurschommelingen.

Blijf de controle houden over uw voedselverwerkingsprocessen, waar uw bedrijf u ook brengt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze Temperatuurbewakingsfunctie voor Onderweg!


Neem contact op voor meer informatie!