HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

Hygiënecode online

Steeds meer bedrijven stappen over van papier naar digitale registratie van hun verplichte HACCP. Wij als HACCP Oplossing hebben daarop de perfecte oplossing bedacht: Hygiënecode online. Werk nu gemakkelijk met alles in 1 app


Wij helpen u simpel met al uw formulieren die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Begin vandaag nog door Adviesgesprek of Proefaccount aan te vragen. Wij helpen u met het samenstellen van uw eigen app in uw eigen huisstijl en met verschillende modules. Om het bijhouden van de HACCP voor uw personeel makkelijk te maken. 


Kies nu voor Hygiënecode online!

Uitgebreide Functionaliteiten:


Ons HACCP-registratiesysteem biedt flexibiliteit met diverse basis- en uitbreidingsmodules. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning voor de Allergenen wetgeving. U kunt zelfs moeiteloos bewaar- en codeerlabels printen, urenregistratie beheren en personeelsplanning overzichtelijk bijhouden. Al deze functies dragen bij aan het vereenvoudigen van uw administratie. Ontdek onze diverse pakketten die zijn ontworpen om uw keuken, werkplaats, of bakkerij volledig vrij van papier te maken. Onze verschillende modules stellen u in staat om een oplossing op maat te creëren voor uw specifieke behoeften. Of u nu een klein of groot voedselverwerkend bedrijf heeft, wij hebben een passende oplossing voor u. Van codering tot urenregistratie, allergenenbeheer en complete HACCP-ondersteuning bij Hygiënecode Online krijgt u alles wat u nodig heeft voor een soepel bedrijfsbeheer.


Bezoekers Registratie Systeem

Bij Hygiënecode Online zetten we ons in voor voortdurende groei en innovatie. De APP wordt voortdurend uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We blijven nieuwe functies toevoegen en onze service verbeteren om voedselveiligheid gemakkelijker en efficiënter te maken voor horecaondernemers, slagers, bakkers en meer.


Zo introduceren we nu ons geavanceerde Bezoekers Registratie Systeem als onderdeel van onze uitgebreide Hygiënecode Online APP. Dit systeem is ontworpen om bedrijven in de voedingsindustrie te helpen niet alleen aan hygiënenormen te voldoen, maar ook om bezoekers op de hoogte te stellen van de belangrijke hygiëneregels binnen het bedrijf.


Ons Bezoekers Registratie Systeem dient als een hulpmiddel voor de receptie van uw bedrijf. Het stroomlijnt het registratieproces voor elke bezoeker. Bij aankomst kunnen bezoekers zich eenvoudig registreren, waardoor u een gedetailleerd overzicht heeft van wie er zich in uw faciliteit bevindt. Dit biedt niet alleen een extra beveiligingslaag, maar helpt ook bij contacttracering indien nodig.


Zo zijn er meerdere dingen te koppelen aan onze app bijvoorbeeld onze muizenvallen:

Vraag een gratis proefaccount aan!