Maak kennis met de toekomst van temperatuurmetingen!

HACCP-thermometers is een essentieel onderdeel van

HACCP-oplossing, specifiek ontworpen voor voedselveiligheid en kwaliteitsnormen.  Zorgen voor nauwkeurige metingen in keukens en andere bedrijfsomgevingen, minimaliseren risico's en handhaven kwaliteit. Dat is ons streven. Onze gebruiksvriendelijke thermometers integreren naadloos met onze oplossingen voor totale voedselveiligheid. Zo zijn alle thermometers makkelijk te verbinden met onze Hygiënecode online app.Maak kennis met ons geavanceerde Temperatuurbewakingssysteem, dat ontworpen is om u volledige controle te bieden over temperatuurbeheer, zodat uw producten veilig zijn en voldoen aan de hygiënecode. Ons systeem is naadloos geïntegreerd met de Hygiënecode Online app en biedt daarmee een allesomvattende oplossing voor uw temperatuurbewakingsbehoeften.


Ons Temperatuurbewakingssysteem is een absolute gamechanger voor bedrijven die voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het systeem registreert voortdurend temperatuurgegevens van uw cruciale punten, zoals koelunits, opslagruimtes en bereidingszones. Vervolgens worden deze metingen direct doorgestuurd naar de Hygiënecode Online app, waardoor u in realtime toegang heeft tot al uw temperatuurgegevens.


Maar dat is nog niet alles - ons systeem gaat nog een stap verder. We begrijpen het belang van proactief temperatuurbeheer. Daarom is ons systeem uitgerust met geavanceerde waarschuwingen en meldingen. Als de temperatuur afwijkt van de gespecificeerde range, ontvangt u direct een melding op uw mobiele apparaat. Dit vroegtijdige waarschuwingssysteem zorgt ervoor dat u onmiddellijk actie kunt ondernemen om eventuele temperatuurproblemen op te lossen, zodat u de integriteit van uw producten en de gezondheid van uw klanten kunt waarborgen.Tempratuurbewaking

Bluetooth thermometer


 Onze Bluetooth-thermometer biedt een naadloze en slimme manier om uw temperatuur te meten en bij te houden. Dankzij de geavanceerde Bluetooth-technologie kunt u nu eenvoudig en draadloos verbinding maken met uw smartphone of tablet, waardoor u real-time toegang krijgt tot uw temperatuurmetingen.


Bekijk de thermometer in onze webshop!