HACCP oplossing, samen werken aan voedselveiligheid!

Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!

Bezoekers registratie Systeem


Met trots introduceren we ons geavanceerde Bezoekers Registratie Systeem als onderdeel van onze uitgebreide Hygiënecode Online APP. Dit systeem is ontworpen om bedrijven in de voedingsindustrie te helpen niet alleen aan hygiënenormen te voldoen, maar ook om bezoekers op de hoogte te stellen van de belangrijke hygiëneregels binnen het bedrijf.


Stap 1 


De bezoeker opent op de locatie het Bezoekers Registratie Systeem op het homescreen, dat compleet aan te passen is in uw eigen huisstijl.


Stap 2


De bezoeker vult zijn/haar naam en bedrijfsnaam in de daarvoor bestemde velden. Dit stelt uw bedrijf in staat om de bezoeker te identificeren en uw bezoek bij te houden.

Stap 3


Nadat uw bezoeker het hygiënereglement heeft gelezen en akkoord heeft gegeven aan de voorwaarden en procedures.

Wordt uw bezoeker aangemeld en u krijgt een melding via SMS of Email. Het Bezoekers Registratie Systeem is volledig te besturen is in de Hygiënecode online app.


Ons Bezoekers Registratie Systeem dient als een hulpmiddel voor de receptie van uw bedrijf. Het stroomlijnt het registratieproces voor elke bezoeker. Bij aankomst kunnen bezoekers zich eenvoudig registreren, waardoor u een gedetailleerd overzicht heeft van wie er zich in uw faciliteit bevindt. Dit biedt niet alleen een extra beveiligingslaag, maar helpt ook bij contacttracering indien nodig.


Bovendien biedt ons Bezoekers Registratie Systeem een effectieve manier om bezoekers op de hoogte te stellen van de hygiëneregels in uw bedrijf. Bij registratie ontvangen ze direct belangrijke informatie over voedselveiligheid, hygiënenormen en eventuele specifieke protocollen in uw bedrijf. Dit draagt bij aan bewustwording en zorgt ervoor dat iedereen in uw faciliteit bijdraagt aan een veilige en hygiënische omgeving. 


Volgens verschillende normeringen en richtlijnen: ISO-22000, HACCP, BRC en Food Defence heeft u een bezoekersregistratie-plicht. U dient een logboek bij te houden van bezoekers die de productie betreden en u moet uw bezoekers wijzen op de veiligheidsvoorschriften.

Interesse? Start vandaag nog met Hygiënecode Online!