Kwaliteit: klanten die terug komen en niet uw producten!
Een hygiënecode is een gids voor bedrijven die met voedsel omgaan, opgesteld door de sector. In deze gids vindt u de regels om de voedselveiligheid en de hygiëne te bewaken. Vraag de hygiënecode op bij uw brancheorganisatie. (Oktober 2023)
Akkerbouw (plantmateriaal, verwerkte producten)
Detailhandel
Dranken, wijn, horecabenodigdheden
Eieren (handel, pakstations, grossiers)
Granen, maalderijen, peulvruchten, zaden
Horeca
Slachterijen, slagerijen en poeliers
Suiker
Transport en logistiek
Tuinbouw (teelt, productverwerking, verkoop)
Vis
Visafslagen
Zorginstellingen
Zuivelverkoop (detailhandel, boerderij)
Al deze hygiënecodes hebben bepaalde registratie plicht. Denk bijvoorbeeld aan je schoonmaakplan, temperaturen van bereidingen of traceerbaarheid. Je kunt dit op papier gaan doen maar er is nu een geweldig online (APP) programma Hygiënecode Online. Deze oplossing laat dagelijks zien wat je verplichte taken en metingen zijn. Wil je eens zien en ervaren wat dit voorstel? Klik hier en vraag simpel je proefaccount aan voor 14 dagen.